EDİRNE 30 °C
En Düşük 14 °C
En Yüksek 30 °C
Karakter Boyutu :
Eski eşini bıçakladı keşke ölseydi dedi

Eski eşini bıçakladı keşke ölseydi dedi

28 Aralık 2011 22:50 ÇarşambaEdirne’de birlikte yaşadığı eski eşini bıçaklayarak yaralayan kadın polise, “Keşke ölseydi.” dedi..

Olay akşam saatlerinde Kaleiçi semti İzmir Caddesi üzerinde meydana geldi.

Elmas Şahin isimli kadın, sorun yaşadığı eski eşi Ertan Sezen’den boşandı. Yaklaşık bir yıl önce emniyete başvurarak koruma talebinde bulunan Şahin, daha sonra başvurusunu geri alarak Sezen’le yeniden birlikte yaşamaya başladı. Bir yıldan bu yana birlikte yaşayan Şahin ve Sezen arasında akşam saatlerinde tartışma çıktı. Bunun üzerine Elmas Şahin eline aldığı bıçakla eski eşini karın bölgesinden yaraladı.


İhbar üzerine polis ve 112 ekipleri olay yerine hareket etti. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen eski kocaya sağlık ekipleri ambulans içinde ilk müdahaleyi yaptı. Şahıs daha sonra Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi’ne kaldırıldı.


Evin kapısından görünen Elmas Şahin, güvenlik bandı çeken polise “Öldü de mi bunu yapıyorsunuz? Keşke ölseydi.” dedi.


'Neden bıçakladınız?' sorusuna ise “Büyü yapıyordu da onun için. Boşanmıştık.” cevabını verdi.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (814) defa okunmuştur.

ETİKETLER

edirne - bıçaklama

EDİRNE - HABERLERİ